Cursus en training

Cursus “Zelf helpen met Homeopathie”

De cursus bestaat uit vier avonden van 19.30 tot 22.00 uur. Na deze cursus ben je in staat om met behulp van homeopathie acute klachten zelf te verhelpen of te verlichten.  Behandeld worden o.a. griep, verkoudheid, ongevallen en verwondingen, klachten bij het doorkomen van tanden en kiezen, spijsverteringsklachten, insectenbeten, reisziekte enzovoort.

De cursus van vier avonden kost totaal € 85,00 p.p. inclusief koffie/thee en exclusief de syllabus.

Vragen of aanmelden

Wanneer?             Vier avonden

Ontvangst:

Kosten:                  € 85,00 p.p. inclusief koffie/thee en exclusief de syllabus

Gratis informatieavond EHBO met homeopathie

Wil je ook leren wat homeopathie kan betekenen in eerste hulpsituaties?

Het homeopatische EHBO-doosje is een uitkomst voor elk gezin. Zeker voor een gezin met kinderen, waar valpartijen, brandwonden, koorts, zere oortjes, doorkomende tanden, wespen- of muggensteken regelmatig voorkomen. Het is een handzaam doosje dat in iedere tas past en waar ongeveer 30 homeopatische middelen in zitten die in acute situaties direct gebruikt kunnen worden. Ook voor dagelijkse huis, tuin en keuken ongelukjes is het een onmisbaar kleinood.

Tijdens deze avond wordt aan de hand van voorbeelden op eenvoudige en praktische wijze uitgelegd wat homeopathie nu precies is, hoe het werkt en hoe de middelen toegepast kunnen worden. Neem gerust iemand mee!

Vragen of aanmelden

De toegang is gratis – wel is het wenselijk dat je jezelf aanmeldt van te voren.

Wanneer?                  Datum nog niet bekend

Ontvangst:                 19.30 uur met thee en koffie